мята се, че концепцията за Зодиака първо се появява сред

...
мята се, че концепцията за Зодиака първо се появява сред
Коментари Харесай

Това са НАЙ-мъдрите зодии

мята се, че концепцията за Зодиака първо се появява измежду астролозите на античния Вавилон, а по-късно е мощно повлияна от елинистичната просвета. Всеки зодиакален знак има своите мощни и слаби страни. Те имат свои самостоятелни качества, стремежи, склонности и желания. Някои знаци са извънредно разумни, до момента в който други са по-емоционални. Някои от тях имат мощни лидерски качества, до момента в който други са мощно устойчиви на неволи.

Искаме да ви разкажем за два знака на Зодиака, които са най-мъдрите от всички:
Водолей
Хората, родени под този знак, са рационални, интелигентни и самостоятелни. Те не са изключително прочувствени и като цяло се пробват да заобикалят всевъзможни прочувствени изражения. Тъй като Водолеите са извънредно самостоятелни и ценят себе си, те не разрешават на никого да взема решения вместо тях. Винаги можете да разчитате на тях и те в никакъв случай няма да се провалят при никакви условия.

Водолеите постоянно са скромни и тихи, само че вътре в тях кипи сила. Те имат нещо, което ги прави визионери - най-малко малко - и им разрешава да вземат най-информираните и верни решения. Вътрешният им взор към този момент е погледнал в бъдещето и е пресметнал всички разновидности - и по тази причина рядко бъркат.

Тъй като, с изключение на всичко това, те също са доста изобретателни, непрестанно работят върху нови хрумвания. Водолеите постоянно стават мислители, хуманисти и философи, като се стремят да създадат човечеството най-малко малко по-добро.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР