Мястото за разрешаване на този сложен казус е в парламента.

...
Мястото за разрешаване на този сложен казус е в парламента.
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Имаме готовност за парламентарна комисия, която да разследва подслушването на политици

" Мястото за разрешаване на този комплициран проблем е в Народното събрание. Само през парламентарна комисия би могло да бъдат открити закононарушенията и да се потърси механизъм за тяхното преустановяване и недопускане ". Това разяснява ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов в " Още от деня " във връзка завършилата инспекция за подслушване на политици у нас.

Атанасов добави, че тази инспекция би трябвало да бъде осъществена от самостоятелен орган и че има подготвеност да внесе искане за основаване на парламентарна комисия.

От " Демократична България " сме подготвени и ще работим да бъде основано държавно управление, сподели още Атанасов. Според него, хората, които са дали своят вот на изборите, са споделили две съществени неща: желаеме премахване от власт на ГЕРБ и основаване на държавно управление на измененията.

" ИТН " са първа политическа мощ и аз чакам от тях те да проявят мъдрост - след конструиране на Народното събрание да потърсят поддръжка от останалите политически сили, с които считат, че могат да организират общи политики. Ние сме подготвени да се отзовем ", добави той.

Атанасов разяснява, че " Демократична България " до момента не са имали публична покана за договаряния с Има Такъв Народ. Те желаят да се придържат към конституционния ред.

Председателят на ДСБ показа някои от най-важните цели за " Демократична България ":

" Да създадем държавно управление, което действително ще в профил Борисовата страна от власт - това, че Борисов загуби последните избори, не значи, че е изгубил лостовете в страната. Важно е да има подобен вид болшинство, което да не позволява подмолното въздействие за Движението за права и свободи, каквото постоянно е имало по време на ръководствата на Борисов ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР