Мястото на водещия на предаването Пресечна точка“ по Нова тв

...
Мястото на водещия на предаването Пресечна точка“ по Нова тв
Коментари Харесай

Секси брюнетка сменя Михаил Дюзев в „Пресечна точка“

Мястото на водещия на предаването „ Пресечна точка “ по Нова тв Михаил Дюзев ще бъде заето от секси брюнетка.

 

Мария Конова, която до неотдавна бе лице на утринния блок на медията през уикенда „ Събуди се “, става водеща на „ Пресечна точка “, а в това време нейното място ще бъде заето от титулярката Марина Цекова, която се връща на работа. Именно това е наложило търсенето на ново място за Конова, а отстраненият от „ Пресечна точка “ Дюзев твърди, че няма драма в цялата тази обстановка.

 

Той отбелязва, че за трите години рейтингът сочи, че предаването е било доста високо оценено от феновете. Дюзев благодари на сътрудниците си и им пожелава триумф отсега нататък. В същото време приканва радиослушателите да не пропущат новия сезон на „ Дарик Кафе “, който ще започва на 4 септември от 6.30 до 10 ч. всяка делнична заран.

 

Освен това стана ясно, че „ Пресечна точка “ освен ще е с ново лице, а и с нова идея. Припомняме, че Анна-Мария Конова е в Нова тв от 2 години като преди този момент дълги години гради кариера в bTV, откъдето си потегли, откакто Венелин Петков бе отхвърлен като шеф на новините, а мястото му бе заето от Антон Хекимян. Това провокира вълна от напускащи и местещи се в други медии публицисти.

 

Само 2 месеца, откакто подписа контракта си с Нова тв, Конова бе оповестена за Мис ТВ сексапил, а откакто Цекова излезе в майчинство през лятото на предходната година, тя зае мястото й в „ Събуди се “. От Нова тв означават, че титулярната водеща се връща от през днешния ден – 2 септември.

Зрител на „ Пресечна точка “ обаче отбелязва, че няма визия каква ще е новата идея, само че е уверен, че с Конова предаването няма да е окей. Много от почитателите на Дюзев са безапелационни, че Конова няма да може да го размени пълноценно.

 

За Дюзев обаче в обстановката освен няма драма, както посочихме и нагоре, а даже е удовлетворен, че работата му ще намалее, защото му бе много мъчно през тези три години да води утринния блок на Дарик радио, а по-късно и със следобедното предаване по Нова тв.

Първият ефир на Конова в Пресечна точка ще е на 11 септември.

Инфо: Уикенд

Тагове: Михаил Дюзев „ Пресечна точка “ Анна-Мария Конова Антон Хекимян Венелин Петков Марина Цекова btv Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР