Мястото на инцидента, при който паднало дърво заради силния вятър

...
Мястото на инцидента, при който паднало дърво заради силния вятър
Коментари Харесай

Премахват опасните дървета, където топола уби човек

Мястото на случая, при който паднало дърво поради мощния вятър в столицата, умъртви мъж в преминаваща по пътя лека кола и към този час остава блокирано от полиция.

Пред медиите шефът на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община Красимир Димитров сподели, че на мястото на случая е бил кметът на София Васил Терзиев.

Димитров добави, че стартира оглед за рискови тополи в целия регион. В същото време от понеделник ще бъдат изрязвани рискови дървета.

По думите му тази активност се прави с вишка, което при мощен вятър прави дейностите рискови.

Времето в София остава със мощен вятър. В същото време над 170 снегорина са в подготвеност да се включат, сподели още Красимир Димитров, осведоми Българска телеграфна агенция.

Във връзка със мощния вятър през днешния ден в София екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " са реагирали на 18 сигнала, оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на Столичната община. Те са за паднали клони на дървета, строителни огради, ламарини и рекламно-информационни детайли от билбордове. Аварийните екипи са на терен и правят обходи.

През деня е разгласен жълт код за вятър в столицата с предстоящи пориви сред 20 и 24 м/с.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР