Мястото на Боби Михайлов е в ГДБОП, а не в

...
Мястото на Боби Михайлов е в ГДБОП, а не в
Коментари Харесай

Радостин Василев: Мястото на Боби Михайлов е в ГДБОП, а не в БФС

Мястото на Боби Михайлов е в ГДБОП, а не в БФС. Това съобщи след появилата се информация за разпит на президента на футболна централа в Главна дирекция Борба с проведената незаконния спортният министър в оставка Радостин Василев в предаването Денят стартира по Българска национална телевизия.

„ За спорт щяха да се отделят, уповавам се да се отделят доста повече средства. За федерациите се отделиха повече средства. Получих рецензии следено, свързани с политически партии федерации. Не пазя ничии ползи в спорта и това е ясно. Не одобрявам такива рецензии. Никога не съм имал персонални ползи в спорта. Тръгвам си с високо вдигната глава “, стартира той, като посочи, че има още няколко седмици на поста.

Василев разгласи, че е изготвил стратегия за 100 милиона лв., която да подкрепи професионалните български футболни клубове в проблемите им с базите. „ За първи път изготвихме стратегия за футболните клубове. Която, може би, в случай че имаме още 2-3 седмици, ще показва – 100 милиона лв. в помощ на професионалните клубове за инфраструктурата им. Да, на фона на този Български футболен съюз “.

„ В БФС нещата са сходни на това, което се случва в страната. Имаме едно управление, което непременно желае да остане на власт, каквото е и желанието на едно задкулисие, което желае непременно да има свои представители във властта в страната. Много си наподобяват, мисля си дори, че в БФС нещата са по-страшни. Вчера разбрах, че Боби Михайлов е разпитан в ГДБОП. Надявам се да продължат по тази линия, тъй като на него мястото му е по такива институции, сигурно не е в БФС “.

На въпрос за лиценза на родната централа, той разгласи: „ Никога не е късно, да не бързаме, имаме още 2-3 седмици пред нас “. „ Много хора има да ме изпращат с музика. Г-н Кралев може да ме изпраща с музика, доста предприемачи, които са завладели наши бази. И ние ги принуждаваме да си тръгнат, тъй като не влагат по този начин, както би трябвало, само че развиват личен бизнес на гърба на страната. Те могат да ме изпращат с музика. Имаме ръководители на федерации, които желаят да ме изпращат с музика, които са привикнали държавният запас да го харчат за коли, жилища и почивки. Така че, повярвайте ми, има доста хора, които желаят да ме изпратят с музика “, приключи спортният мистър в оставка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР