Място на село, пееше Брайън Фери в Mother of Pearl“,

...
Място на село, пееше Брайън Фери в Mother of Pearl“,
Коментари Харесай

Защо закачих чантите си и се отказах от селската вила

Място на село, пееше Брайън Фери в „ Mother of Pearl “, е идеалът за всеки. През август 2021 година съвсем половината от ловците на къщи в Лондон са търсили парцели отвън града, съгласно данни на Rightmove.

Но градът в този момент клони към мъдрите думи на друга философска поп звезда, Джони Ротен, който сподели на интервюиращ през 1977 година: „ Не желая огромна къща на село. Много съм благополучен, където съм. ” Нови данни от Rightmove демонстрират, че единствено един на всеки трима лондончани желае да се измъкне. За тези, които към момента мечтаят да си купят селска вила, до която пътуват през уикендите, позволете ми да ви разубедя в допълнение.

Не е тъй като не одобрявам провинцията. Правя го. Живях на цялостен работен ден в продължение на 12 щастливи години, когато децата ми бяха дребни, в наета и паянтова фермерска къща на северния бряг на Девън и направих цялостния Хю Фърнли-Whittingstall: зеленчуков масив, пилета, печки на дърва, купчини трупи, порове, пони, зайци и свине. Варих бира, пекох самун и се причислих към се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР