Мярката за задържане на рецидивистът, който нападна двама полицаи по

...
Мярката за задържане на рецидивистът, който нападна двама полицаи по
Коментари Харесай

Единият от нападнатите от рецидивист полицаи е със счупен крак

Мярката за задържане на рецидивистът, който атакува двама служители на реда по време на задържане, беше удължена със период до 72 часа. Това направи със свое разпореждане наблюдаващият прокурор от Окръжна прокуратура – Велико Търново, съобщи сътрудник на " “. Разследването по случая управлява точно правосъдната институция в остарялата столица. Според събраните данни кражбите на алуминиеви сгъваеми стълби са няколко и са се случили в интервала 12-14 февруари.

" Извършителят на действието е открит от полицейски чиновници на Районното ръководство във Велико Търново Търново. Те подхванали дейности по задържането му. С. Б., на 47 години, оказал опозиция при ареста, като със стълбата предизвикал лека телесна щета на единия служител на реда, изразяваща се пострадване по крайници и ръката, а при последвалите дейности по обезпечаването му – фрактура на крайници на другия чиновник на реда, имаща темперамент на междинна телесна щета “, изясняват от прокуратурата и допълват, че С. Б. е неведнъж осъждан.

По случая е формирано досъдебно произвеждане от Районното ръководство във Велико Търново за кражба, осъществена при изискванията на рисков рецидив, междинна телесна щета на полицейски чиновник при изискванията на рисков рецидив и лека телесна щета на полицейски чиновник.

С. Б. е притеглен в качеството на обвинени за посочените закононарушения и с разпореждане на наблюдаващия  прокурор от Окръжна прокуратура – Велико Търново е арестуван за период до 72 часа, с оглед внасяне на искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража “.

Действията по следствието не престават под наблюдаване на Окръжна прокуратура - Велико Търново.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР