Мярката за обявяването на 10 руски дипломати за персона нон

...
Мярката за обявяването на 10 руски дипломати за персона нон
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Изпращането на военна помощ за Украйна не ни въвлича във война

" Мярката за оповестяването на 10 съветски дипломати за личност нон грата е закъсняла. Това трябваше да стане от дълго време ". Tова съобщи някогашният шеф на разследващата работа Димо Гяуров пред bTV.

Той изясни, че държанието на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова или е като на зла вуйна или държанието ѝ е несъмнено от Кремъл . В съветското посолство има " чисти разузнавачи ", посочи Гяуров.

Това, което ни се случва от страна на Русия с жестоко и безобразно отношение е справедливо към нас, тъй като от години се вършим на неразбрали и не чули, акцентира някогашният шеф на разузнаването.

Димо Гяуров уточни, че изпращането на военна помощ на Украйна не е война, а такива изказвания обслужват съветския президент Владимир Путин. Той видял прекомерно неприятна връзка сред властта и обществото, като министър председателят Кирил Петков се пробва да свърши самичък работата.

1500 души не могат да се оправят с една евентуална инвазия, а би трябвало да има обособени страни, които да се обединят, че в случай че НАТО бъде атакуван, ще се стигне до война, а няма да има потребност се задейства член 5, разяснява Гяуров основаването на българската батальонна бойна група.

Димо Гяуров запита даже да вземем на лизинг Ф-16 кой ще ги подкара?
 Митрофанова заплаши с енергийна и ценова злополука европейците, и нас в това число
Митрофанова заплаши с енергийна и ценова злополука европейците, и нас в това число

Днешната ценова рецесия ще наподобява празник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР