Мярката за неотклонение на Пабло Санчес беше гледана при закрити

...
Мярката за неотклонение на Пабло Санчес беше гледана при закрити
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста испанеца, убил съпругата си

Мярката за неотклонение на Пабло Санчес беше гледана при закрити врата. В правосъдната зала подсъдимият е споделил, че съжалява за убийството на Силвия Петрова. Според данните по делото обвиненият е разчленил натрупа на брачната половинка си, с цел да го укрие, и в началото не е признал за убийството. Прокуратурата настоя той да остане в ареста.

" Това действие е извънредно тежко, той няма непрекъснат адрес в страната, с изключение на адреса, на който е осъществено действието. Той е с двойно поданство - има мексиканско, има и испанско, което допуска опцията да се укрие ", изясни зам.-окръжният прокурор Емил Енчев.

В правосъдната зала обвиненият е декларирал, че съжалява и че е угрижен за децата си, както и че със брачната половинка си постоянно са имали спорове. " Като споровете са били основно по отношение на развъждането на децата и неполагането на задоволително доста грижи от майката за тях. Но тези спорове няма по какъв начин да оправдаят това действие ", сподели юристът на Санчес Драгомир Павлов, представен от Българска национална телевизия.

В момента децата са при родителите на майка си, само че обвиненият е изискал те бъдат отглеждани от неговите родители в Испания. " Предстои занапред да се открива кой ще поставя грижи. А и две от децата са родени в Испания ", сподели зам.-окръжният прокурор.
За случая е известена и Консулската работа на Испания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР