Мярката за 25 стотинки на литър гориво няма да може

...
Мярката за 25 стотинки на литър гориво няма да може
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ: Управленската коалиция не може да реши нито един от проблемите

" Мярката за 25 стотинки на литър гориво няма да може да бъде осъществена, не е ясно по какъв начин ще се случи тъкмо, те ще компенсират една четвърт от покачването за една година. Трябва да се предложат съществени ограничения, само че доста закъсняха, би трябвало да се компенсират производителите на артикули и услуги ", съобщи по Българска национална телевизия Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ, член на Комисията по бюджет и финанси и заместник-председател на Комисията по стопанска система.

По думите му когато и работодателите, и синдикатите не са удовлетворени от държавното управление това значи неспособно ръководство. " Доброто държавно управление намира баланс. Завидно е спокойствието на ръководещите, изключително в тази комплицирана настройка, партиите не могат да се схванат. Ще се направи голяма неточност при актуализацията на бюджета. Вече всичко е доста закъсняло по отношение на превозвачите. Защо би трябвало да се носи отговорност от опозицията за пукнатините в управническата коалиция, не могат да решат нито един от проблемите ", добави Александър Иванов.

Той разясни, че избор на съмнение би трябвало да събере 121 народни представители. При сегашната настройка ГЕРБ има 59, това е чиста аритметика, посочи Александър Иванов.

" Ние получаваме съветски газ, само че с 30 % по-висока цена, тъй като има една компания сред нас и Русия. Това не е теза, а факт ", сподели още Александър Иванов. Той окачестви обстоятелството, че и жителите, и бизнесът са разбрали цената на газта, която ще платят за май в средата на месеца, като неуместен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР