Мярката от 25 стотинки не е достатъчна, това е безспорно.

...
Мярката от 25 стотинки не е достатъчна, това е безспорно.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев от ДБ: В наш интерес е да отидем на избори


" Мярката от 25 стотинки не е задоволителна, това е несъмнено. Не може цените на бензиностанциите да бъдат такива. Таван на цената на горивата не е вярно решение, тъй като някой би трябвало да даде парите и в случай че ще излязат от бюджета не е заслужено. Има риск за банкрутиране на дребните бензиностанции, няма все още решение, Министерският съвет би трябвало да откри такова ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия Ивайло Мирчев от " ".

По думите му е нужен действен надзор над " Лукойл ". " В такава обстановка страната би трябвало да отбрани жителите си, надяваме се тематиката да влезе в Народното събрание ", добави Ивайло Мирчев.

Според него идващият парламент ще бъде доста по-фрагментиран.

 

Правителство с не, става въпрос за такова в границите на четворната коалиция. Нашият интерес е в този момент да отидем на избори и както демонстрира социологията да имаме 10 депутати повече в Народното събрание, само че желаеме в този момент да има държавно управление в границите на тази четворна коалиция, идващите избори нищо няма да решат ", добави Ивайло Мирчев.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР