Мярката „нула на нула“. В същината си мярката представлява следното:

...
Мярката „нула на нула“. В същината си мярката представлява следното:
Коментари Харесай

Нови мерки за справяне с коронакризата

Мярката „ нула на нула “.
В същината си мярката съставлява следното: Ако имате нула лв., получавате безплатна помощ от нула лв.. Целта е да обхване 100 % от популацията.
Добрата вест е, че досега над двеста милиона лв. са изплатени по тази мярка. В идващите две седмици се надяваме да достигнем и прехвърлим сумата от един милиард.

Мярката „ Мижи, да те лажем “.

Задължава се народонаселението да мижи, че да се лаже на воля.

Ако отказвате мижене, са планувани наказания. За по-добро лажене ще се постанова вървене с превръзка върху очите. За вярното ви напредване се предлага издаването на звукови сигнали от рода на „ ку-ку … пи-пи “, както и носенето на бели бастунчета.
За да няма терзания ви уведомяваме, че има компании, които изненадващо и далновидно са внесли седем милиона бели бастуна от Китай и те ще бъдат продавани на народонаселението с към петстотин до хиляда % законна надценка.

Мярката „ 100 на 100 “.
Целта е да се подкрепи стопанската система и всеки български жител, който има 100 милиона лв., получава още 100 милиона с цел да се съвземе от пандемичната чума, която е нанесла непоправими вреди на спестяванията му, както и да потуши прочувствените му загуби.

Мярката „ 69 “.
Мярката не се разяснява, само че е работеща и доста търсена. Целта е до края на годината по тази мярка да мине всеки един жител. Мисли се и за електронно уверение за жителите минали мярката.

Помощ за децата за многодетните фамилии.
Раздават се безплатни листовки с указания за справяне с рецесията. За задачите са планувани и 10 тона черни трюфели, които да задоволят потребностите им по време на рецесията.

Помощ за възрастните.
Предвижда се понижение на цените на парцелите в гробищните паркове от нула до 10 %. За помощта би трябвало да визиите нужните документи, както и декларация, в която да упоменете че

възнамерявате да умрете в границите на идващия календарен месец.

При надхвърляне броя на искащите, свободните имоти ще се разиграят посредством лотария по метода прочут като „ съветска рулетка “.

Помощ за лекарите на първа линия.
Всички лекари от първа линия се трансферират на втора линия и по този начин губят правото си на хиляда лв.. Като лекари на втора линия се таксуват с спомагателен налог (още не е конкретизиран по какъв начин, само че има назначена комисия, която работи по въпроса).



Мярката „ седиш и гориш “
Целта е софийска община да купи пейки от по 10 бона парчето ( както закупените по-миналата година), на които никой няма право да сяда. Забраната ще се следи от силите на реда, които ще постановат санкции от по пет хиляди лв. ( както през предходната пролет). Това са живи пари в бюджета на общината, с които могат да се закупят още два кенефа от по половин милион лв., а остатъкът от постъпленията ще се раздадат като
бонуси.

Помощ за самоосигуряващите се лица. Предложен е закон, в който да се постанови, че самоосигуряващите се лица не са лица по смисъла на закона и като такива не получават правото на помощи.

Пакет ограничения, ориентиран към нуждаещите се. След огромно социологическо проучване резултатите демонстрират, че сега на територията на България няма нуждаещи се и всичките два милиарда лв. по тази стратегия ще бъдат преразпределени целево за пазаруване на нов атомен ледоразбивач, който в зимните месеци ще може да пори гордо ледовете в Черно море.

край


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР