Мярката е ключова за справяне с мигрантската криза и пожаритеНе

...
Мярката е ключова за справяне с мигрантската криза и пожаритеНе
Коментари Харесай

Джамбазки предложи на НС да приеме доброволните отряди

Мярката е основна за справяне с мигрантската рецесия и пожарите

Не би трябвало да се приготвя разкриването на нови мигрантски центрове. Пътят е доброволни отряди под шапката на Министерство на вътрешните работи, които да стопират мигрантския напор, безапелационен е Джамбазки.

Евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки внесе през днешния ден в деловодството на Народното събрание оферти, касаещи тематиката, обвързвана с доброволните отряди, оповестиха от пресцентъра на партията.

Идеята за доброволните отряди е остарял план на Вътрешна македонска революционна организация. Тя бе част и от програмата и целите на Организацията в 43-ото и 44-ото Народно заседание, като в 44-я парламент законопроектът мина на първо четене, само че по-късно.

Мотивите за предлагането са задаващата се мигрантска рецесия, нуждата от отбрана и защита на българската държавна граница, а и все по-належащата потребност за подкрепяне на пожарникарите и горските чиновници при гасенето на пожари.

В коридорите на Народното събрание евродепутатът съобщи, че неотложно би трябвало да бъде тествано положението на граничните уреди, както и да има засилено наличие на полиция, жандармерия, а и подготвеност на армията. Не би трябвало да се приготвя разкриването на нови мигрантски центрове, не би трябвало да се позволява нито един мигрант. Това би трябвало да бъде политиката на българското държавно управление, което и да е то, безапелационен бе Джамбазки и предизвести:

„ Това, което ще се случи в идващите месеци в Европа е: огромни групи от хора от Афганистан, и освен, ще се опитат да доближат до Западна Европа. Нашето мнение е, че Европейски Съюз би трябвало да направи всичко допустимо тази рецесия да се реши благодарение на останалите богати мюсюлмански страни – Саудитска Арабия, Катар и ОАЕ. Няма никаква причина огромни групи от хора да идват в християнска Европа, носейки със себе си своите обичаи, и да ни постановат полезности си. Хората, които се нуждаят от отбрана, е най-добре да бъдат признати от техните единоверци, хората, с които споделят една и съща вяра и ценностна система. “

Ангел Джамбазки посъветва ръководещите да не се подават на боязън и суматоха, а да приложат закона, с цел да не се позволява противозаконното прекосяване на границата и директното прекосяване на групите хора, каквото виждаме, че се случва всеки ден.

Преди дни заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация предложение с ограничения за противопоставяне на миграционния напън и отбрана на националния интерес и суверенитета на страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР