Мярка за гласуване в целия щат, насочена към преразглеждане на

...
Мярка за гласуване в целия щат, насочена към преразглеждане на
Коментари Харесай

Гласоподавателите в Калифорния одобриха Предложение 1, мярка за гласуване, насочена към справяне с кризата с бездомните

Мярка за гласоподаване в целия щат, ориентирана към преразглеждане на системата за грижа за психологичното здраве в Калифорния, главно посредством издаване на облигации на стойност близо 6,4 милиарда $, беше утвърдена от гласоподавателите.

Предложение 1 е двупосочна мярка, мощно подкрепена от губернатор Гавин Нюсъм и голям брой определени длъжностни лица от Южна земя, в това число кмета на Лос Анджелис Карън Бас и окръжните надзорници Хилда Солис и Джанис Хан. Поддръжниците на мярката споделят, че тя фрапантно ще усили достъпа до кревати за лекуване и поддържащи жилища, само че съперниците настояват, че ще понижи финансирането за към този момент сполучливи стратегии.

Отне повече от две седмици, с цел да завърши процесът на броене на гласовете, като формалните резултати бяха оповестени в сряда.

От окръжните чиновници в цяла Калифорния към този момент ще се изисква да пренасочат пари за основаване на кревати за лекуване на опиати и психологично здраве и да укрепят своя отговор, с цел да понижат казуса с бездомните, пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР