MX Brio е насочена към творческите професионалисти и разработчиците на

...
MX Brio е насочена към творческите професионалисти и разработчиците на
Коментари Харесай

Logitech MX Brio – Ultra HD 4K уебкамера за творци и разработчици


MX Brio е ориентирана към креативните експерти и разработчиците на програмен продукт
(снимка: Logitech)

Logitech пусна на пазара „ революционна уебкамера от висок клас ” за крайни консуматори и предприятия. MX Brio/MX Brio 705 for Business е най-модерната уебкамера на компанията и се причислява към екосистемата от артикули Master Series, дружно с MX клавиатури и мишки, с цел да предложи висока продуктивност и върхово стрийминг преживяване, като в същото време предизвиква качественото съдействие.

Новата уебкамера ще помогне на креативните експерти и разработчици на програмен продукт да усъвършенстват своето виртуално наличие посредством персонализация и дейно да споделят резултати и хрумвания. MX Brio предлага Ultra HD 4K резолюция, както и модернизиран датчик. Пикселите на MX Brio са 70 % по-големи от тези на Brio 4K, предходната флагманска уеб камера на Logitech.

Качеството на изображението е надградено с изкуствен интелект, който усъвършенства автоматизираната промяна на светлината. Резултатът е по-естествено и усъвършенствано изображение въз основа на база данни от лица.

В допълнение, проби от лабораторията DXOMARK демонстрират, че MX Brio предлага видео с 2 пъти по-добра видимост на лицето и 2 пъти по-фини елементи на изображението при предизвикателни условия на осветяване спрямо Brio 4K.

MX Brio предлага Ultra HD 4K резолюция и модернизиран датчик
(снимка: Logitech)

Разширените варианти за персонализация разрешават на потребителите тънко да настроят визията си посредством ръчно контролиране на експозицията, нюанса, яркостта, зрителното поле и други параметри благодарение на софтуера Logi Options+, Logi Tune и G HUB. Режимът Show улеснява потребителите в шерването на скици или други физически обекти на бюрата си, като просто наклонят уебкамерата.

MX Brio има два бийм микрофона за понижаване на фоновия звук за по-ясно чуване, както и интегрирано капаче за дискретност. Функцията за автоматизирано рамкиране RightSight открива и центрира потребителя, даже когато той се движи. Тя може да бъде задействана посредством Logi Tune за корпоративни клиенти, употребяващи MX Brio 705.

MX Brio 705 for Business, корпоративният plug-and-play модел, е съчетаем с множеството платформи за видеоконференции, работи с хромбуци и е сертифициран за Microsoft Teams, Гугъл Meet и Zoom – това е доста облекчение за ИТ екипи, които оборудват работни станции и домашни офиси за чиновници.

В допълнение, ИТ админите могат да актуализират фърмуера и безвредно да отстраняват проблеми за своите хибридни екипи посредством уеб-базираната платформа за ръководство на устройства Logitech Sync.

MX Brio се причислява към екосистемата Master Series, дружно с клавиатура и мишка
(снимка: Logitech)

Както и останалите артикули на Logitech, MX Brio е сертифицирана като въглеродно неутрална, а хартиената ѝ опаковка идва от FSC-сертифицирани гори и други следени източници. Пластмасовите елементи в уеб камерата включват сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от приложимост пластмаса от остаряла потребителска електроника.

MX Brio е налична в цвят Graphite и Pale Grey от март 2024 година на www.logitech.com и други търговци на дребно на целесъобразна цена от 449 лева MX Brio 705, налична в цвят Graphite, може да бъде поръчана посредством оторизирани дистрибутори за 489 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР