МВР залови трима криминално проявени мъже - на 42, 38

...
МВР залови трима криминално проявени мъже - на 42, 38
Коментари Харесай

Два месеца МВР издирва автокрадци, измъкнали се при гонка

МВР залови трима престъпно проявени мъже - на 42, 38 и 32 години след близо два месеца търсене.

През месец юни, по време на спецоперация чиновниците на реда забелязали мъжете да се придвижват към вилна зона " Малинова котловина " със Saab 9-3 със софийска регистрация и Range Rover Sport с задгранична регистрация.

Полицаите наблюдавали колите и видели, че тримата сменили регистрационните номера на джипа. Затова и незабавно пристъпили към задържането им.

Единият от причинителите обаче се качил на ровъра и потеглил с висока скорост, удряйки челно длъжностен полицейски автомобил.

Въпреки опита да бъде спрян лидерът нараснал скоростта и траял по черен път, влачейки полицейски чиновник в продължение на 15-20 метра.

След като разрушил стоманен портал на строителен обект, изоставил колата и хукнал към близката гора.

И другите двама крадци побягнали към близката гориста околност и се укрили тогава.

Установено е, че автомобилът с задгранична регистрация е откраднат от паркинг пред столичен хотел на бул. " Цариградско шосе ". Полицаите иззели доста движимости, доказващи незаконната активност на тримата мъже.

Днес Министерство на вътрешните работи оповестява, че тримата мъже са арестувани за 72 часа и са упрекнати за осъществено закононарушение по член 346 от Наказателен кодекс. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР