МВР закри профила на Фейсбук измамника Александър Николов, който най-вероятно

...
МВР закри профила на Фейсбук измамника Александър Николов, който най-вероятно
Коментари Харесай

Ето чии снимки откраднал за профила си Спас от Кочериново

МВР закри профила на Facebook измамника Александър Николов, който най-вероятно е Спас Василев от Кочериново. Както ПИК заяви, в понеделник той беше арестуван.

От късните часове нощес неговият профил в обществената мрежа е с надпис: „ Профилът е конфискуван от ГДБОП-МВР заради потреблението му за закононарушения според Наказателния кодекс на Република България”. Появява се и логото на Министерство на вътрешните работи.

Срещу дейностите на Василев, който се представял като чиновник на интернационалните самолетни компании, са подадени над 40 тъжби. Образувани са четири досъдебни производства в София, Дупница, Благоевград и Варна от 2012 година до момента.

През ноември 2013-а той е разгласен за общодържавно търсене, а през предходната година името му е било добавено в Шенгенската осведомителна система.

Оказа се, че фотосите, които Спас е употребявал, с цел да сътвори подправената си виртуална идентичност, са на французина Александър Мартинез . Профилът му във Facebook е бил отворен и всеки е имал достъп до фотосите му, предава Нова телевизия. /Марица.бг
тагове профил спас кочериново
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР