МВР търси съдействието на гражданите и най-вече на жителите на

...
МВР търси съдействието на гражданите и най-вече на жителите на
Коментари Харесай

Полицията търси информация по случая с двойното убийство в Негован

МВР търси съдействието на жителите и най-много на жителите на столицата и региона за следствието на тежкото закононарушение с двойно ликвидиране, разкрито край Негован.

Полицията търси информация за изчезнали от месец май съседи или близки . Жената е на хипотетична възраст 45-55 години, а мъжът на възраст сред 65-75 години.

Гражданите могат да алармират на тел. 112 когато и да е на денонощието или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи, в случай че разполагат с някаква информация. Анонимността им е обезпечена!
 Случаят
Случаят " Негован " е казус за българската криминалистика

Ботьо Ботев: Рано или късно се открива причинителят, този случай ще излезе

Припомняме, че на 18 август жител , разхождащ се наоколо до езерото край Негован се натъква на човешки череп и алармира полицията. Мястото незабавно бе отцепено и стартира претършуване на региона, като чиновниците на реда откриха и останките от второ тяло. Останките от телата са сложени в найлонови торбички и хвърлени в бидони. В плик са прибрани и облеклата.

До този миг жертвите не са разпознати, хипотетичният миг ан гибелта е май месец. Знае се, че килърът е разчленил телата, което съгласно криминолози значи персонална връзка и прочувствен афект. Основните улики против килъра са патрон диаметър 22LR , изваден от главата на мъжа, портфейл, в който няма персонална карта, облеклата на жертвите, както и ключ от рено. Куршумът е характерен е за спортни револвери, както и за малокалибрени пушки .
 Брутален, безочлив и нечовечен акт са убийствата в Негован, безапелационен Ботьо Ботев
Брутален, безочлив и нечовечен акт са убийствата в Негован, безапелационен Ботьо Ботев

Криминалистът приканва контролните органи да бъдат оставени си свършат работата

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР