МВР стартира нова специализирана полицейска срещу нарушителите на пътя, предаде

...
МВР стартира нова специализирана полицейска срещу нарушителите на пътя, предаде
Коментари Харесай

МВР вади целия ресурс от камери и полицаи срещу нарушители на пътя

МВР започва нова профилирана полицейска против нарушителите на пътя, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Акцията започва още през днешния ден, ще продължи до 26 август и ще се организира на територията на цялата страна, посочи Иво Писанов от отдел " Пътна полиция ".
 Само за седмица - хиляди хванати да карат с превишена скорост Само за седмица - хиляди хванати да карат с превишена скорост
Резултатът от една седмица инспекции за нарушавания по пътищата - над 9 000 водачи са хванати да карат с по-висока скорост от позволеното...
Заради зачестилите нарушавания полицията вади целия разполагаем запас от мобилни камери за засичане на, а патрули ще правят всеобщи инспекции за шофиране под въздействието на и от неправоспособни водачи. Специално внимание ще се обръща и на водачите с дребен стаж на пътя.
" От началото на годината в страната са настъпили 3461 катастрофи, с 255 починали и 4332 ранени ", аргументира спецакцията Иво Писанов и посочи, че има спад в тази статистика по отношение на предходната, само че за август броят на злополуките остава висок.
В другите регионални дирекции акцията ще подчертава върху най-честите нарушавания, установявани там. Освен водачите-нарушители, наказания ще има и за погрешно пресичащите, твърдят от " Пътна полиция ".
" Животът не е електронна игра, не е виртуална действителност, която може да рестартираш. Тук няма рестарт. Апелът ни е към всички да са по-отговорни ", прикани още Иво Писанов.
 Руска медия: Хванаха Григор Димитров да кара с превишена скорост (СНИМКА) Руска медия: Хванаха Григор Димитров да кара с превишена скорост (СНИМКА)
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и съветският му сътрудник Данийл Медведев са хванати с превишена скорост в Монако и шофьорскит...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР