МВР си свърши работата за Шенген, сега се води борба ...

МВР си свърши работата за Шенген, сега се води борба

МВР си свършило работата за Шенген, сега води борба на политическия фронт

" Министерство на вътрешните работи си свърши работата за Шенген, в този момент се води битка на политическия фронт и мощно се надявам, че ще я спечелим ". Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев в отговор на въпрос дали България е подготвена за Шенген, откакто европейските сътрудници дават сигнали, че ще ударят спирачка и тази година. Коментарът си той направи, откакто бе изслушан от депутатите в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

Демерджиев е удовлетворен още, че дейностите на България по възпирането на вторичната миграция високо се ценят от страните от Шенгенското пространство. Той посочи, че другите страни намират разликата в държанието на България по отношение на днешната политика, която води страната по отношение на възпирането на вторичната миграция.

" Не можем да си позволим да губим живота на чиновниците си и страната би трябвало да помогне " , настоя Демерджиев, който е останал удовлетворен, че по време на чуването му е имало повече градивен звук, в сравнение с деструктивен.

Вътрешният министър посочи, че е разговарял с вътрешния министър на Австрия, като той нямал никакви искания към дейностите на страната ни. " В Австрия нямат никакви искания по повод на нашата експертна подготвеност за Шенген ", увери Демерджиев.
 Иван Иванов: Европейски Съюз желае да пазим границата добре
Иван Иванов: Европейски Съюз желае да пазим границата добре

Заради това ни поставят спирачка за Шенген

Източник: news.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg