МВР ще удължи срока на издаването на български лични документи,

...
МВР ще удължи срока на издаването на български лични документи,
Коментари Харесай

Маринов: МВР ще си изпълнява задълженията с пълна сила

МВР ще удължи периода на издаването на български персонални документи, както и за регистрацията на оръжие и на коли с газови уредби, с цел да се избегнат опашките пред пунктовете. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на срещата за битката с COVID-19 при президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

"Всеки положен труд ще бъде обезщетен ", посочи още шефът на Министерство на вътрешните работи.

Що се отнася до границата, той съобщи, че там сега се конфигурират термокамери на всичките ни сухопътни граници, а на ГПП "Калотина " към този момент има такива и те дават резултати. "Съвместно с здравните органи се откриват всички хора, влизащи в страната от рисковите региони - някои се слагат под домашна карантина, а други се настаняват, в случай че е належащо, в лечебно заведение. РЗИ ни спомага в няколко направления - една от най-важните е обезопасяване на местата, където са били лица с ковид. Това дава доста добър резултат ", разясни още Маринов.

НА ЖИВО: Ананиев: До 1-2 седмици ще имаме задоволително персонални защитни средства

"Има доста сериозен надзор над аптеките. Искаме с него да подсигуряваме, че жителите могат да си обезпечат нужните защитни средства и медикаменти. Има завишение на опитите за контрабанда ", добави още вътрешният министър.

Той добави, че има раздадени над 47 000 маски на състава на Министерство на вътрешните работи, те са освободени от запаса на министерството. "Ще си изпълняваме с цялостна мощ отговорностите и с новите ограничения ще се забрани прекосяването на жители на други страни ", изясни Маринов.

По думите му взаимно с Министерство на външните работи се поставят извънредно доста старания, с цел да се докарат в страната нашите жители, където са в чужбина.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР