МВР ще продължи да работи без да спира, докато открие

...
МВР ще продължи да работи без да спира, докато открие
Коментари Харесай

МВР: Ще се работи постоянно до откриването на Александър

Министерство на вътрешните работи ще продължи да работи без да стопира, до момента в който открие 12-годишния Александър Цветанов, сподели шефът на ОДМВР-Перник старши комисар Павел Млеканов. С цялостна мощ не престават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности, означи той.

Днес са планувани нови мероприятия, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов. Отново в издирването са включени всички чиновници от пернишката дирекция, пожарникари, представители на Столична дирекция на вътрешните работи, жандармерия, Столична община, планински спасители и хиляди доброволци. Момчето е оповестено за общодържавно търсене.

Всякаква информация от жители и представители на институции се ревизира детайлно и би била потребна за намирането му, съобщи Алексов.

В цялостен размер се употребяват техническите средства, планувани за работа в сходна обстановка. Дронове с термокамери не престават да работят на терен, както и планински спасители с кучета. Полицейските четириноги също не са спирали да търсят дребния Сашко. Всички налични камери за видеонаблюдение се ревизират непрестанно, както и всеки сигнал, подаден от жители.

Открехната стои вратата на кооперацията в Перник, в която живее бабата на изчезналия в петък 12-годишен Александър Цветанов, оповестява Българска телеграфна агенция. Всички съседи се надяват момчето да се прибере живо и крепко.

Александър е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас " и носи със себе си розово плюшено мече.

Момчето изчезна на 11 ноември следобяд при разходка в локалната планина Голо бърдо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР