МВР ще обжалва решението на съда, обявил ареста на бившия

...
МВР ще обжалва решението на съда, обявил ареста на бившия
Коментари Харесай

МВР ще обжалва решението на съда за незаконния арест на Борисов |

Министерство на вътрешните работи ще апелира решението на съда, оповестил ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов за противозаконен, разгласи министър председателят Кирил Петков. Според него задържането е в границите на закона. 

" Правителство си е дало като задача, че всички неправилно би трябвало да излезе нескрито. Ако успеем да създадем и правосъдната промяна, ще има и последствия за тези хора ", бе безапелационен той.

Вчера, че карцерът на някогашният министър председател е противозаконен и се обоснова, че " досега на задържането на лицето не е събрано нито едно годно доказателство, което да сочи евентуална съпричастност на жалбоподателя Борисов към реализиране на закононарушението изнудване (на Васил Божков - бел. ред.) ". 

За първи път Петков разяснява видеото, оповестено от министъра на културата Атанас Атанасов.

" Привлече внимание, неточности се случват. Някои се пробваха да кажат, че е използвал алкохол, само че това не е правилно. Факт е, че той е вкарал сърцето и душата си в културата ", изясни министър председателят. 

Кирил Петков разяснява думите на външния министър Теодора Генчовска, че МВнР и външнополитическият му екип имат сериозни разминавания по тематиката Северна Македония. Той повтори, че институцията, която би трябвало да даде позицията, е Народното събрание.

" Никой не може да прокара каквато и да е позиция ", сподели той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР