МВР ще дари три генератора за КПП-ове с Македония, за

...
МВР ще дари три генератора за КПП-ове с Македония, за
Коментари Харесай

Демерджиев за РСМ: Подобно поведение е неприемливо, провокациите са излишни

МВР ще подари три генератора за КПП-ове с Македония, с цел да няма към този момент проблеми, свързани с токови удари и блокиране на системите. Това сподели министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев откакто отдаде респект на паметника на Гоце Делчев в Скопие. Сутринта той удостовери, че има спрени българи на границата с РСМ, както и че има лист с имена на български жители, които няма да бъдат допускани, само че по думите му, той не е огромен.

Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов не са стигнали до границата, сподели още Демерджиев. Той изясни, че е разговарял с тях и категорично е помолил да останат в България. Дошли сме да отдадем респект на паметта на един Апостол, а не да вършим провокации, акцентира той.

Ще бъде назначена защита на пребития в Охрид Християн Пендиков, когато бъде изписан от ВМА, заяви още министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Състоянието му е положително и е пред изписване, добави министърът на опазването на здравето Асен Меджидиев.

Пприпомняме, че Пендиков бе атакуван и грубо пребитна 19-ти януари в Охрид. Според прокуратурата в Охрид Пендиков е пребит, тъй като намерено е декларирал своята българска етническа принадлежност. В момента Християн Пендиков се намира на лекуване във ВМА в София

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР