МВР шефът не иска да работи с тяхПривикват от отпуск

...
МВР шефът не иска да работи с тяхПривикват от отпуск
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Трябват нови хора в ДАНС и ДАР

МВР шефът не желае да работи с тях
Привикват от отпуск шефовете на спецслужби в Министерския съвет

Шефовете на спецслужби, които са в неплатен отпуск до септември, ще бъдат привикани най-вероятно на следващия ден в Министерския съвет и отпуските им ще бъдат прекъснати. Това сподели през днешния ден вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков.

Както писа “Труд”, шефовете на ДАНС Димитър Георгиев, Държавна организация “Разузнаване” Атанас Атанасов и Държавна организация “Технически операции” Цветан Китов са били извикани от служебния министър председател предходната седмица. Явил се е единствено Китов, който е заплатен отпуск за няколко дни. Другите двама били пуснати в неплатен за цялото лято.

“Няма да мога да работа с нито един от тях”, безапелационен бе Рашков. И добави: “Трябва да се направи всичко допустимо тези служби да се пречистят, в тях да влязат нови хора, които да проработят, подчинявайки се на закона, а не на волята на един или различен.”

Изненадващо в ефира на БНР Рашков атакува водещите на утринния блок на Би Ти Ви, като ги упрекна, че повтаряли въпроси, диктувани в слушалките и не чували какво им приказва. В отговор от Би Ти Ви показаха, че неуважението на властимащите към авторитетни медии с високо публично доверие е измежду главните аргументи за 112-ото място на България по независимост на словото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР