МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се

...
МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се
Коментари Харесай

Вътрешният министър с последни новини за убиеца на Алексей Петров

Министерство на вътрешните работи се е подготвило за митингите на зърнопроизводителите, които се чакат при започване на идната седмица. Това обяснивътрешният министър Калин Стоянов, предадеNOVA.

„ Искам да моля към всички, които желаят да се включат в митинга, да съблюдават прецизно разпоредбите, да не позволяват ескалиране на напрежението, да не лимитират свободното напредване на жители ”, съобщи Стоянов.

„ Подготвили сме се за съответното мероприятие ”, добави той.

Вътрешният министър беше запитан и за следствието на убийството на Алексей Петров.

„ Работят доста интензивно, доста чиновници. Има доста обстоятелства, условия, които всекидневно излизат, само че всички тези следва да бъдат тествани. Ако питате дали имаме обвинен, нямаме подобен към момента. Но се надявам, че скоро ще имаме резултат, който да покаже кой по какъв метод е поръчал и направил това убийството ”, сподели Стоянов.

Относно подготовката за изборите вътрешният министър сподели, че ще има всеобщи акции там, където има съответната информация за вероятно готови нарушавания на изборното законодателство.

„ Всички сигнали, които ние получим, билото оперативни, билото на равнище преписки, досъдебни производства, всички ще бъдат отработвани паралелно с прокуратурата. Вече им е написан документ на екипа от хора, които ще бъдат в управление във връзка с изборния развой ”, сподели Стоянов./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР