МВР съобщи официално от къде са убийците на Тодор от

...
МВР съобщи официално от къде са убийците на Тодор от
Коментари Харесай

МВР съобщи официално от къде са убийците на Тодор от Згориград

МВР заяви публично от къде са убийците на Тодор от Згориград.
Както първо BulNews заяви, двама са арестуваните във връзка със зверското ликвидиране на 65-годишния.
Припомняме, че на 3 юли мъжът бе открит от свои родственици размазан от пердах в локва кръв и с голям брой пострадвания по главата и тялото.
При аутопсията правосъдните медици преброили 14 удара в главата с корав предмет, който по-късно се оказа щанга.
По неофициална информация от вкъщи на Кулин липсват към 200 000 лв., които са от продажбата на животни.
Счупено е и стъклото на паркираната в двора кола на Тодор, откъдето липсват още към 1 200 лева от жабката. От полиция и прокуратура обаче не потвърдиха публично тези изказвания.
При претърсването на парцела криминалистите намерили в сейф 4-цифрена сума в долари, до които убийците по този начин и не достигнали. Това ги насочило да търсят други претекстове, с изключение на кражба.
В хода на следствието, криминалисти от ОДМВР Враца и сътрудниците им от Групово дело “Национална полиция “ са провели профилирана интервенция на територията на цялата страна, при което са арестувани причинителите. Б.Р. /45г./ и Г.П. /35./. 45-годишният е от град Кубрат. Той е открит и арестуван на територията на община Бойчиновци. Г.П. е от Русе и е арестуван в Трявна.
Врачанският областен съд е наложил непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на обвинения Г.П., а Б.Р. е наведен в пандиза във Враца, за изтърпяване на влезнала в действие ефикасна присъда.
Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР