МВР съобщава, че около 10.30 часа е получен сигнал за

...
МВР съобщава, че около 10.30 часа е получен сигнал за
Коментари Харесай

Още един инцидент с маскирани и бухалки, този път край Ябланица

МВР оповестява, че към 10.30 часа е получен сигнал за случай в региона на Ябланица. По първични данни, пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете в дербито сред ЦСКА и " Левски ", което се организира през днешния ден, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим.

Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си. Няма потърпевши, само че има нанесени материални вреди.

Жертвите са съумели да се изнесат от мястото и са потърсили помощ в РУ-Ябланица. В региона на Тетевен е засечен единият от колите и са арестувани двамата мъже, пътуващи в него. Предприети са светкавични полицейски дейности за установяването и задържането на останалите участници в случая.

Междувременно силите на реда се реагирали и на сходен сигнал от тел. 112, станал на автомагистрала " Тракия ". По време на придвижване, от лек автомобил били хвърляни камъни по бус, който го задминавал. От случая е потрошено стъкло на буса. Предприети са дейности за установяването на причинителите, както и на всички условия към случая.

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи до този миг няма сигнали за нарушавания на публичния ред. Продължават дейностите на силите на реда, ангажирани в защитата на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на мача от 26-ия кръг на Първа лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР