МВР с много важна новина за Кирил Петков. Министърът на вътрешните

...
МВР с много важна новина за Кирил Петков.
Министърът на вътрешните
Коментари Харесай

МВР с много важна новина за Кирил Петков

Министерство на вътрешните работи с доста значима вест за Кирил Петков.

Министърът на вътрешните работи Атанас Илков заяви извънредно значима за Кирил Петков вест. А тя е, че патрулката, която от месеци пазеше пред дома му на ул. „ Иван Шишман “, която е в най-тежкарската част от центъра на София против Народното събрание, към този момент е махната.

МВР-шефът разгласи вестта за съпредседателя на ПП-ДБ и някогашен министър председател Кирил Петков по време на брифинг, отдаден на това по какъв начин ведомството ще работи по линия на сигурността на изборите и против пазаруването на гласове.

От думите на Илков стана ясно, че патрулката е махната по искане на самия Петков, само че се подразбра, че охраняването му продължава.

напомня, че Кирил Петков се пази от органите на Министерство на вътрешните работи и НСО от месеци. Това стана след изказвания за закани от непознати служби, свързани с Русия.

Заедно с Петков по тези сигнали се охраняват още четирима политици. ОТ НСО и Министерство на вътрешните работи отхвърлят да кажат кои тъкмо са те, само че още преди време самият някогашен министър председател си призна, че е защитаван, а и това ясно се виждаше от въпросната патрулка пред дома му.

Източник: Сега

Още вести четете в: Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР