МВР разпространи снимки на двамата мъже, избягали от затвора преди

...
МВР разпространи снимки на двамата мъже, избягали от затвора преди
Коментари Харесай

МВР пусна снимки на Пелов и Колев от деня на бягството от затвора

Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси на двамата мъже, избягали от пандиза преди дни - Радослав Колев и Владимир Пелов. Снимките са от деня на бягството им. 

На фотосите се вижда по какъв начин двамата мъже чакат да получат движимостите си в деня на бягството. Други пък изобразяват придвижването им в пандиза.

Двамата избягаха от Софийския централен затвор на 3 април. Колев е рецидивист, наказан на 26 години затвор за ликвидиране. Пелов е наказан на 30 години затвор за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

По първични данни бягството е осъществено посредством опасност на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което пандизчиите са разполагали, като по този метод са преодолени няколко поста в корпуса на пандиза.

Столична дирекция на вътрешните работи приканва жителите, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

От дирекцията предизвестяват жителите да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР