МВР разпраща разпореждания до своите служители по места, в който

...
МВР разпраща разпореждания до своите служители по места, в който
Коментари Харесай

МВР брои протестиращите, пита ги за или против правителството са

МВР разпраща разпоредби до своите чиновници по места, в който те биват инструктирани да управляват потокът на протестиращи, които пътуват към столицата. В напътствията има условие към информацията да бъде разказано и в кой от митингите ще вземат участие жителите – „ за “ или „ срещу “ кабинета.

Ето и текста на известието, оповестен от:



Както " Труд " писа, Министерство на вътрешните работи стартира акция в цялата страна в търсене на провокатори, които приканват във фейсбук за вълнения, навлизане в Народното събрание и разпра с депутати, които поддържат импортирания от ГЕРБ избор на съмнение против държавното управление “Петков”. Операцията на вътрешното министерство започва, откакто, че властта е с проект да компрометира вота на съмнение с нападателни митинги, при които може да се стигне до кървави изстъпления.

След обява ни, от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са постъпили оперативни информации и доста сигнали за изявления в обществените мрежи, които приканват към ескалация на напрежението. Затова е почнала инспекция, като задачата ѝ е “незабавното определяне на лица, които приканват към противоправни дейности ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР