МВР работи по сигнали за купуване на гласове от ГЕРБ,

...
МВР работи по сигнали за купуване на гласове от ГЕРБ,
Коментари Харесай

МВР работи по сигали за купуване на гласове от ГЕРБ, ДПС, БСП и Продължаваме промяната

МВР работи по сигнали за пазаруване на гласове от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ". Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той сподели още, че в изборния ден кметът на Симитли е пропагандирал в една от изборните секции в интерес на сина си, който е претендент народен представител. Апостол Апостолов обаче не е арестуван, а прокуратурата отказала да образува досъдебно произвеждане.

" Това е един от случаите, в които прокуратурата сподели, че нежното доверие, което има сред двете институции може би е в заплаха. Защото беше отказано да се образува досъдебно произвеждане. Нека прокуратурата в детайли изясни претекстовете си за това. Кметът на Симитли не можеше да бъде арестуван, защото там се намираше районният прокурор и под негово управление се правиха дейностите. Ние отидохме, реагирахме до идването на районния прокурор. Оттам нататък целия случай, се пое от районния прокурор на Дупница ", сподели Иван Демерджиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР