МВР пусна видео как отряд Кобра на СДВР задържа Георги

...
МВР пусна видео как отряд Кобра на СДВР задържа Георги
Коментари Харесай

Вижте как отряд Кобра задържа Георги Семерджиев

МВР пусна видео по какъв начин отряд " Кобра " на Столична дирекция на вътрешните работи задържа Георги Семерджиев за гибелта на двете девойки, убити нощес в злополука. Той се укриваше до през днешния ден, когато бе арестуван в кв. " Лозенец ".

Първоначално е тестван адресът на родителите му, а по действен проект проверяващите откриват жилището, в който търсеният е живеел без адресна регистрация. С помощта на столичния отряд „ Кобра “ е осъществено влизането в дома, където е открит и арестуван лидерът във очевидно несъответстващо положение.

Предстоят голям брой експертизи, които ще обясняват редица елементи – от скоростта, с която е ръководен автомобила, кръвна проба на арестувания за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, валидността на свидетелството му за ръководство, издадено в чужбина, сменените регистрационните табели. Същевременно следствието продължава и в посока установяването на самоличността на неговата спътница. На този стадий е конкретизирано, че същия ден 36-годишният е направил още едно пътнотранспортно нарушаване.



Делото по случая се гледа от Националната следствена работа.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР