МВР пусна снимка на психично болната жена, намушкала сестра си

...
МВР пусна снимка на психично болната жена, намушкала сестра си
Коментари Харесай

Издирват младата Юмиш от Лозен, която заключи майка си и закла сестра си

МВР пусна фотография на психологично болната жена, намушкала сестра си с нож. В четвъртък в дома си 26-годишната шизофреничка Юмиш Мехмедова направила опит да убие 13-годишната си сестра с кухненския нож, написа.

Преди да грабне ножа, психарката заключила майка си в селскостопанскит постройки към дома. След това съумяла да наръга беззащитната си сестра няколко пъти в гърдите, гърба и корема. Малолетното момиче е настанено в регионалната болница във Велико Търново с заплаха за живота.

След като оставила сестра си потънала цялата в кръв, извършителката на закононарушението напуснала дома си и е се укрила. Затова е оповестена от полицията за общодържавно търсене.

Според даденото изложение, 26-годишната жена е висока 162 см, със едва телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете алена коса (боядисана). Била е облечена с мрачно яке с качулка, черен чеп и жълти чехли, вид джапанки.

Последно е видяна на 27 януари 2022 година, към 16,00 ч. в региона на автогарата в село Камен. От полицията предизвестяват жителите също, че търсената Юмиш Мехмедова е с психологични проблеми и заради това е доста рискова за близките.

Гражданите, които имат информация за местонахождението и могат да алармират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им ще бъде обезпечена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР