МВР пусна кадри от премахването на палатковия лагер от “Орлов

...
МВР пусна кадри от премахването на палатковия лагер от “Орлов
Коментари Харесай

МВР пусна кадри от премахването на палатковия лагер на "Орлов мост"


Министерство на вътрешните работи пусна фрагменти от премахването на палатковия лагер от “Орлов мост” рано тази заран. Действията на полицията по освобождението на придвижването на трите блокирани кръстовища в София стартира малко след 4:00 ч.

Снимка: Министерство на вътрешните работи Автомобилите към този момент минават свободно при Ларгото, Ректората и “Орлов мост”. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че се организира " профилирана полицейска интервенция за възобновяване на публичния ред.



На брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи зам.-началникът на “Охранителна полиция” комисар Тони Тодоров акцентира, че повече няма да се позволява блокирането на придвижването в София.
Полиция и жандармерия щурмуваха палатковите лагери Стигна се и до арести
От полицията обясниха, че 12 души са били арестувани. Всички те са освободени, като са им формирани актове. Сред тях беше и пиар специалистът Арман Бабикян, като пред bTV той разяснява, че е бил задържан поради неспазване на полицейско предписание.

Снимка: Министерство на вътрешните работи Палатковите лагери във Варна и Пловдив също бяха отстранени. По думите на полицията в двата града са получили схващане и подпомагане от страна на протестиращите. Двама души бяха задържани във Варна. По-късно бяха освободени.
Столична дирекция на вътрешните работи: Няма да допуснем ново блокиране на кръстовищата Полицията премахнала лагерите поради насъбрано неодобрение у жители
Хората във Варна са безапелационни, че палатките ще останат пред постройката на общината. В знак на митинг те ще слагат камъни начело.

Снимка: Министерство на вътрешните работи В Пловдив при шестима от арестуваните е открито съществуване на алкохол в кръвта сред 0,80 до 2,52 промила. При 6 лица е установено, че имат престъпни прояви за кражба и стопански закононарушения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР