МВР проверява сигнали за бомби, заложени от убития Пелов? МВР

...
МВР проверява сигнали за бомби, заложени от убития Пелов? МВР
Коментари Харесай

МВР проверява сигнали за бомби, заложени от убития Пелов?

МВР ревизира сигнали за бомби, заложени от убития Пелов? Министерство на вътрешните работи ревизира сигнали за бомби, които може да са били заложени от убития Владимир Пелов , който преди два месеца избяга от Централния софийски затвор. Това заяви пред Дарик зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.
 

От думите му излиза наяве, че министерството разполага с информация за подготовката на „ огромен удар “ от страна на Пелов.

По-рано през днешния ден два входа на жилищен блок в Ботевград бяха евакуирани. В апартамент в бл.12 на бул. „ България ” са открити общоопасни взривни субстанции , удостовери основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов. Извикани са експерти от отряда за битка с тероризма, които да ги обезвредят, посочи той.
 
„ Това е един извънредно тежък и дълъг развой, интервенцията продължава. Целият блок е отцепен. Имаме чиновници на профилираните служби, които обезвреждат бомби, взривни субстанции. Това е продължение на цялата тази активност на Пелов. Той е готвил нещо извънредно и, с цел да се завърши всичко, ще би трябвало още доста работа “, съобщи Балабанов.
 

„ Човек, който върви с раница, с бомби и с гърмеж в себе си, какво може да готви? Нещо против наши чиновници, против странични жители - всичко може да допусна човек “, сподели още зам.-министърът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР