МВР проверява през чужди служби информацията, че бившият следовател Петьо

...
МВР проверява през чужди служби информацията, че бившият следовател Петьо
Коментари Харесай

МВР проверява през чужди служби починал ли е Пепи Еврото

МВР ревизира през непознати служби информацията, че някогашният следовател Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото е умрял ненадейно в Обединените арабски емирства, заяви вътрешният министър Калин Стоянов на брифинга в Министерски съвет през днешния ден. 

" В момента и през Интерпол, и през консулска работа ревизираме информацията, досега нямаме отговор ", уточни той във връзка появили се неофициални информации в някои медии, че оповестеният за търсене с интернационална бюлетина Петьо Петров е умрял от инфаркт. Твърденията се появиха преди няколко седмици, само че инспекцията към момента тече след направени публични запитвания по дипломатически път, както и по линия на интернационалното полицейско съдействие, добави Стоянов

При удостоверение, медиите ще бъдат осведомени, увери министърът. Пепи Еврото е със задочно повдигнато обвиняване по случая " Осемте джуджета ", тъй като се оказа, че скрито е напуснал страната. Съпругата му Любена Петрова описа обществено, че той стои зад заканите към някогашния основен прокурор Иван Гешев, който пък на един от последните си брифинги на този пост прочете и анонимно писмо. Именно него визираше Любена Петрова. Тя също е привлечена като обвинена по делото за " Осемте джуджета " и през днешния ден даже бе призована в прокуратурата за връчване на обвиняване, само че не се яви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР