МВР проверява млад мъж от Русе по подозрение, че е

...
МВР проверява млад мъж от Русе по подозрение, че е
Коментари Харесай

Разследват за снежната топка по Петков MMA боец, рапър и погребален агент с прякор Питбула

МВР ревизира млад мъж от Русе по съмнение, че е замерял със снежни топки премиера Кирил Петков на Шипка, заяви.

 На Шипка отекнаха възгласи Виж още

Викове " Оставка! " и обстрел със снежни топки по министър-председателя шокираха множеството под върха на трети март. Неприятният случай беляза честването на Деня на Освобождението на Шипка.

След скандалната преживелица Министерство на вътрешните работи ревизира за действието 28-годишен мъж от Русе. Самият Пепи Иванов се похвали в обществените мрежи, че е уцелил премиера, твърди малкия екран. Под обявата следват мнения, в които русенецът твърди приятелите си, че тъкмо той е стрелецът. Часове по-късно обаче тя към този момент е изтрита. Но остават видеа от визитата му на Шипка в същия ден, на които се вижда по какъв начин той развява съветското знаме.

Разследваният от Министерство на вътрешните работи мъж е ММА войник и рап реализатор, работи в погребална организация. Познат е с прякора Питбула.



Русенецът има и обща фотография с водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов. Появи се и информация, че е бил зам.-председател на структурата в Русе. От " Възраждане " обаче отхвърлят.

" Лице с името Пепи не членува в нашите структури, имаме няколко симпатизанти с това име. Нямаме данни да е направил въпросното действие и не считаме, че Фейсбук може да бъде меродавен източник за случилото се. Уцелването на премиера със снежна топка не е общонационален проблем, а признак за неизличимата болест и безрезултатност на актуалната управническа коалиция, както и неразрешените в границите на десетилетия общонационални проблеми, които Петков няма да позволи, а ще задълбочи с всеки минал ден отпред на държавното управление ", обявиха от партията.

Заподозреният за нападението със снежни топки над министър-председателя е и основател на благотворителни начинания.

Разследването против Иванов продължава.

Малко откакто името му се появи в медиите, русенецът написа във Facebook: " Заради точната ми преценка за индивида, който пази американските ползи или така наречен " точния ми мерник " през целия ден съм и не преставам да бъда непозволено упрекнат и хулен. Заради пост, в който не уточнявам, че аз съм уцелил въпросния министър председател, куп уеб сайтове злоупотребиха с имената ми, мои фотоси и персонални данни. Възмутен съм опорочаването на благотворителните ми начинания, до които се стига с помощта на ръководещите, които по този начин грубо пазят всички; на спорта, който упражнявам и слагането на всички спортисти под общ знаменател и замесването на политически партии.

Заявявам, че ще диря отговорност на всички медии, злоупотребили с персоналните ми данни и публикуването на толкоз лъжи и обиди по мой адрес, а също и за безпокойството породено ми посредством обществените медии и позвънявания на персоналния ми телефон, както на мен, по този начин и на мои близки, опитите за обвинявания в други закононарушения, следствието на персонални финанси и други "

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР