МВР проверява дали и други хора са пострадали от двамата

...
МВР проверява дали и други хора са пострадали от двамата
Коментари Харесай

Полицията проверява за още жертви на арестуваните за убийството край Негован

Министерство на вътрешните работи ревизира дали и други хора са потърпевши от двамата задържани за двойното ликвидиране, оповестява Нова телевизия. Труповете на 75-годишния Йордан Атанасов и брачната половинка му Марияна бяха открити преди десетина дни край софийското село Негован. За закононарушението бяха задържани двама строителни служащи – Пламен Шлапяшки и Георги Нанчев. Според Министерство на вътрешните работи те са създали признания. Очаква се през днешния ден Софийският градски съд да реши дали двамата мъже ще бъдат арестувани за непрекъснато в ареста.

Междувременно полицията търси още жертви, съобщи пред Нова телевизия зам-шефът на националната полиция Николай Хаджиев.

" Извършваме подобен разбор няколко години обратно, ще търсим и ще откриваме съпричастност – на изчезнали хора “, изясни той.

След закононарушението двамата обвинени са траяли естествения си метод на живот, настояват от полицията. Те са траяли и да ремонтират жилища. Според разлседващите двойното ликвидиране е било планувано повече от година.

" Това закононарушение е планувано доста професионално. Единият от причинителите е лежал 4 пъти в пандиза - Георги. За обири, хулигански дейности, за такива закононарушения. Двамата са го възнамерявали доста професионално. Строителният бизнес не е бил единствено камуфлаж, само че очевидно интелектуалното равнище им е нулево и не са могли да си намерят някаква естествена работа, само че в полза на истината, в беседите, които сме провеждали с техните така наречен клиенти - те са били много положителни майстори. Даже ние доста се учудваме в случай, че са търсени и положителни майстори за какво въобще са прибегнали до осъществяването на закононарушение. При изискване, че те с този бизнес, с който се занимават, допускам, изкарват положителни пари “, съобщи пред бТВ началникът на престъпния отдел в Столична дирекция на вътрешните работи Ангел Бадънков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР