МВР провежда спецакция в Стомана Перник заради кражби на вода.

...
МВР провежда спецакция в Стомана Перник заради кражби на вода.
Коментари Харесай

МВР със спецакция за кражба на вода в Стомана Перник

Министерство на вътрешните работи организира спецакция в " Стомана " Перник поради обири на вода . Вътрешният министър и министърът на стопанската система са на място.

С багери и тежка техника униформени и прокурори нахлул в пернишкия цех , оповестява НоваТВ. Младен Маринов и Емил Караниколов са също в завода

По информация на магистрати спецоперацията е по сигнал за обири и източване на вода от тръбопровод, минаващ през завода.

По информация на БНР има и жандармерия, а интервенцията се управлява от Маринов и представители на прокуратурата.

Полицията би трябвало да обезпечи достъп до тръба и да се ревизира дали има опити за отклонение и нелегално източване на вода.

Пристигнал е и кметът на Перник Станислав Владимиров. Междувременно е прекратено водоподаването в пернишкия квартал " Проучване " и на улица " Рашо Димитров " поради влошено качество на водата.

Три от взетите общо пет проби откриват несъответствия по индикаторите колиформи и ешерихия коли , а две проби демонстрират сулфит редуциращи клостридии.

На популацията ще се обезпечи вода с цистерни . В момента ВиК-Перник прави ремонтни действия. В останалите региони на Перник и обитаемоте места, водата е с положителни индикатори.
 Информираха Борисов по рецесията в Перник
Информираха Борисов по рецесията в Перник

Представители на спешния щаб изясняват подхванатите мерки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР