МВР провежда акция срещу търговията с гласове в област Силистра,

...
МВР провежда акция срещу търговията с гласове в област Силистра,
Коментари Харесай

МВР с акция срещу купуването на гласове в Силистра

Министерство на вътрешните работи организира акция против търговията с гласове в област Силистра, оповестява БНР. Операцията е ориентирана към попречване на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, противопоставяне на стандартната престъпност и възстановяване на средата за сигурност.

В акцията вземат участие чиновници на престъпна, икономическа, охранителна и пътна полиция, жандармерията и Регионалната дирекция по горите - Русе.

Във фокуса на дейните полицейски дейности са рискови обитаеми места, разпознати след действен разбор и въз основата на предишни избори. Обект на надзор са лица от дейния престъпен контингент и други, за които има данни, че могат да упражнят въздействие върху вота на жителите.

Служителите на Министерство на вътрешните работи п роверяват търговски обекти, заложни къщи, пунктове за продажба на дърва за огрев и други обекти, за които съществува риск от свързани с изборния развой нарушавания. На места са построени КПП-та, на които се правят инспекции на лица и моторни транспортни средства.
 20 арестувани при акция против купения избор и бандитите в Костенец, Долна Баня и Сливен Обновена
20 арестувани при акция против купения избор и бандитите в Костенец, Долна Баня и Сливен

За бележници с вересии, обир, липса на документи, " маркови препарати ", кражба на коне и др.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР