МВР продължава издирването на тримата мъже, заподозрени за серията от

...
МВР продължава издирването на тримата мъже, заподозрени за серията от
Коментари Харесай

МВР продължава издирването на тримата обирджии на банкомати

МВР продължава издирването на тримата мъже, обвинени за серията от кражби на банкомати в страната.

Очаква се през днешния ден съдът в Дупница да прегледа желае на прокуратурата за непрекъснат арест по отношение на единствения арестуван за последния грабеж на банкомат в Сапарева баня - Господин Динев, съобщи Българска национална телевизия.

Според обвиняването на прокуратурата 34-годишният Динев е помагал на незаконната група за взривяването на банкомата. Той помагал на обирджиите и да се измъкнат от мястото на престъплението - Динев карал лек автомобил, който осигурявал на групата безпрепятственото им изплъзване.

Припомняме, макар проведената огромна акция на Министерство на вътрешните работи, тримата мъже към момента се търсят. Те съумяха да се измъкнат на служителите на реда в поле до село Боснек.

Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов са оповестени за национално търсене.

Вчера, 12 ноември, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че тримата мъже са рискови. Според Младенов тримата към този момент са се пробвали и да изоставен страната.

Според една от версиите за бягството на тримата обирджии те имат доста познати в село Боснек, които са им помогнали да се укрият. Още в петък, 10 ноември, се предполагаше, че Йорданов, Микев и Богданов може да са напуснали страната в посока Сърбия.

Министерство на вътрешните работи моли към жителите, които имат информация за тях, да алармират за това на телефон 112 или в околните районни ръководства. Анонимността е обезпечена, твърдят от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР