МВР предупреди българските граждани да свикнат с известна степен ограниченията,

...
МВР предупреди българските граждани да свикнат с известна степен ограниченията,
Коментари Харесай

МВР: Свиквайте с ограниченията заради европредседателството

МВР предизвести българските жители да свикнат с „ известна степен рестриктивните мерки, които ще се наложат по време на председателството ” поради ограниченията за сигурност.
Ръководството му моли хората за схващане в тази посока и да съблюдават напътствията на органите на реда. Около НДК да вземем за пример ще има построена зона за сигурност. Изготвят се транспортни направления за транспорт на нашите посетители от летището. " Пет са огромните съвещания у нас, главно в столицата, където ще се наложи такова ограничаване на придвижването ”, сподели вътрешният министър Валентин Радев.
От началото на годината до края на септември у нас има регистрирани 551 случая на телефонни измами, разкрити са 16%.
За същия интервал на предходната година случаите са съвсем толкоз – 549. Разлика има в разкриваемостта, сподели Валентин Радев и уточни, че тази година са разкрити 16%, а предходната година 9%.
Във връзка с измененията в Закона за придвижване по пътищата, министърът сподели, че са подхванати ограничения за най-опасните водачи на пътя и до 22 октомври са прекъснати регистрациите на 11 413 моторни транспортни средства. Следващият месец целия се провежда обичайна акация „ Зима ”.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов сподели, че е арестувано лице, което има съпричастност към двойното ликвидиране в село Горни Дъбник, Плевенско. Убит е 72-годишен мъж и щерка му на 35 години. Задържаният е 36-годишен мъж. Най-вероятно претекстът е битов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР