МВР предприема крути мерки срещу джигитите на пътя. В най-скоро

...
МВР предприема крути мерки срещу джигитите на пътя. В най-скоро
Коментари Харесай

МВР затяга колана за джигитите: Въоръжават ченгетата със суперкамери

Министерство на вътрешните работи подхваща крути ограничения против джигитите на пътя. В най-скоро време ще бъде пуссната в употреба техника, която родната полиция все още не познава. Това анонсира по време на изказването си в Пловдив вътрешният министър Иван Демерджиев.

Той добави, че чиновниците на реда ще се снабдят със супермодерни патрулки с ново потомство камери, които снимат на 360 градуса. Те ще мерят скоростта във всички направления. Отделно от това, посредством камерите на АПИ полицията ще мери междинна скорост, с която се движат водачите.

" Пречупихме наклонността, имаме понижение на злополуките. Има още доста какво да се прави ", сподели вътрешният министър, представен от „ Марица “.

Демерджиев е в Пловдив, с цел да участва на панихида в памет на починалите в произшествия на пътя, която ще бъде отслужена в митрополитския храм " Св. Марина ". Присъстват също шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов, началникът на КАТ в града под тепетата Йордан Милушев, главсекът на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, кметът Здравко Димитров и заместникът му Тодор Чонов, както и Радослав Начев, шефът на КАТ в столицата./Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР