МВР праща на прокуратурата документи, свързани с ремонт на клиниката

...
МВР праща на прокуратурата документи, свързани с ремонт на клиниката
Коментари Харесай

МВР дава на прокуратурата и ремонт в Александровска

Министерство на вътрешните работи праща на прокуратурата документи, свързани с ремонт на клиниката по алергология на " Александровска " болница, заяви силовото ведомство. Става дума за социална поръчка, извършена през 2017 година Година по-късно е ремонтиран покривът на клиниката.

Според Министерство на вътрешните работи има данни за осъществена занемареност. Установено е, че е ремонтирана два пъти по-голяма повърхност от в началото заложената, написа в известието.

" Проверяващите са открили и нередности към документите, с която са ставали заплащанията за строително-ремонти действия на стойност 323 687, 32 лева - съществуване на голям брой неспазени условия на изискванията за заплащане, заплатени двойно повече като количество квадратни метри, без съществуване на документи, които да удостоверяват заради каква причина по контракта се е наложило това ", написа в известието.

По времето на публичната поръчка шеф на " Александровска " е някогашният здравен министър Костадин Ангелов. Това е втората поръчка, обвързвана със здравния бранш, която Министерство на вътрешните работи праща на прокуратурата., че има данни за осъществено закононарушение около търгът за строителство на детска болница.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР