МВР показа избрани моменти от затворническото всекидневие на избягалите Владимир

...
МВР показа избрани моменти от затворническото всекидневие на избягалите Владимир
Коментари Харесай

Ексклузивно в BNews: Вижте как двамата рецидивисти са прекарвали дните в затвора и КОЯ е вратата на бягството

МВР сподели определени моменти от затворническото ежедневие на избягалите Владимир Пелов и Радослав Колев. Кадрите са от охранителните камери на Централния софийски затвор, през централния вход на който двамата наказани за тежки закононарушения без изключително проблеми си потеглиха преди дни.

Вижда се по какъв начин Пелов и Колев, дружно и поединично, се разхождат из пандиза в най-малко три разнообразни дни. Заснети са измежду други лишени от независимост, както и сами.

Избягалите на 3 април с оръжие в ръка са: Радослав Колев, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 26 години за ликвидиране и Владимир Стефанов (Пелов), рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 30 години, за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

От министерството този път дадоха и публично пояснение какво се е случило: "По първични данни, бягството е осъществено и посредством опасност на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което пандизчиите са разполагали, като по този метод са преодолени няколко поста в корпуса на Затвора София ".

На място в пандиза бяха изпратени двама прокурори от СГП, като дейностите по следствието се правят от Столична дирекция на вътрешните работи.

Полицията приканва жителите, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

От дирекцията предизвестяват жителите да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР