МВР Пловдив се самосезира след публикация в Plovdiv24.bg! Ето какво

...
МВР Пловдив се самосезира след публикация в Plovdiv24.bg! Ето какво
Коментари Харесай

Доживяхме! МВР Пловдив наказа шофьорка след ваш сигнал до Plovdiv24.bg!

МВР Пловдив се самосезира след обява в Plovdiv24.bg ! Ето какво оповестиха през днешния ден от институцията: "Във връзка с ваша обява от 13 февруари със заглавие:  "Пловдивчанин: Внимавайте на околовръстното, рискова шофьорка цепи в насрещното " бе осъществена инспекция от чиновници на районно управление (на МВР) - Труд. От публикувания видеоклип на четец на медията се вижда, че лек автомобил "Тойота " минава през лентата за насрещно придвижване, нарушавайки Закона за придвижване по пътищата. 
Установено е, че видеото е снимано в региона на надлез край село Скутаре на основен път ІІ-56 /Пловдив - Стара Загора/. Въпросният автомобил е ръководен от 37-годишна шофьорка, която е предизвестена документално от чиновниците на Министерство на вътрешните работи да съблюдава разпоредбите за придвижване и да не основава заплаха за останалите участници. Не са установени нередности във връзка с информацията, че в автомобила й се возели непозволено две деца. При инспекцията е изяснено, че на предната седалка е пътувала тийнейджърка на допустимата възраст и с подложен колан, а откъм гърба - малко дете в предпазно столче.
ОДМВР - Пловдив уведомява жителите, че за взимане на административно отношение по отношение на извършители на пътя е належащо, с изключение на даване на снимков или видеоматериал, подателят на сигнала да свидетелства при съставянето на акт за осъщественото нарушаване на Закона за придвижване по пътищата ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР