МВР облита с дронове и снима трасето на строящата се

...
МВР облита с дронове и снима трасето на строящата се
Коментари Харесай

МВР снима с дронове АМ Хемус, за да види дали има нарушения по строежа

МВР облита с дронове и снима трасето на строящата се автомагистрала " Хемус ", с цел да ревизира изказванията на районния министър Виолета Комитава, че има нарушавания по градежа и подписаните контракти.

Ще бъдат проверявани всички лотове - изясни шефът на националната полиция Станимир Станев и когато се съберат задоволително данни, резултатите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

" 75 млн. са приведени, от които 72 млн. лева са приведени на една подизпълнителска компания за този лот, на който се намираме сега. И още 91 млн., от които 74 са приведени на друга компания подизпълнител за идващия лот № 5. Правим инспекции по отношение на собствеността на терените, т. е. дали са били отчуждени и дали има позволение за градеж. Ще се наблюдава цялото придвижване на паричните средства и тяхното асимилиране за съответните действия, осъществени на тази автомагистрала. Според договорите би трябвало да има наемана техника и доставка на материали. Това е предмет на договорите и желаеме да забележим на място къде е техниката и ще проверим къде са материалите ", сподели комисар Станимир Станев, шеф на ГДНП.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР