МВР няма данни убиецът от Костенец Стоян Зайков да е

...
МВР няма данни убиецът от Костенец Стоян Зайков да е
Коментари Харесай

Маринов увери, че Зайков е в България, не каза свързани ли са убийствата в Костенец

МВР няма данни килърът от Костенец Стоян Зайков да е напуснал страната. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Младен Маринов в коридорите на Народно събрание, съобщи Nova.
" Работата върви в няколко направления и по всички версии. Едната е интервенция по директно търсене на възможния причинител и лицето, което се укрива - Зайков.
Значителен полицейски запас е изпратен на място . Там е и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.
Работата върви в няколко направления и по всички версии, посочи силовият министър. Едната е интервенция по директно търсене на възможния причинител и лицето, което се укрива - Зайков, разясни министърът.
Психолози вършат психопрофил на килъра. Маринов не изключи обаче и версията килърът да е напуснал региона. Работи се и с лица, които биха попаднали в рубрика на застрашени .
Някои даже са делокалиризарани, акцентира Маринов. Става въпрос за хора, с които Зайков е имал спор или са родственици.
Маринов не желае да дава повече детайлности, с цел да не се основава суматоха измежду популацията . Припомняме, че към този момент потегли слух, който бе опроверган от полицията, че е открит лист с цели на Зайков.
Министерство на вътрешните работи шефът не отговори има ли връзка сред двете убийства в Костенец - първото на дамата и второто на съседа и родственик на търсения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР