МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб

...
МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб
Коментари Харесай

МВР не разследва кой е ходил в частния клуб на Мартин Божанов

МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб - частното заведение на убития Мартин Божанов - Нотариуса.

" Ние работим най-вече по осъщественото ликвидиране, не сме работили по посока кой и дали въобще е ходил там ", сподели вътрешният министър Калин Стоянов пред Би Ти Ви.

Преди дни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов загатна, че към този момент има обвинен за убийството. " Той не е човек, който споделя нещо инцидентно. Щом го е споделил, има за какво ", разяснява Стоянов.

28 са сигналите в Министерство на вътрешните работи, свързани с Нотариуса. 22 от тях са против него, като множеството са за търговия с въздействие и пране на пари.

На въпрос бил ли е Мартин Божанов - Нотариуса помощник на Министерство на вътрешните работи той изясни, че това ще се обясни в следствие.

" От ГДБОП не е изтичала информация по посока на Нотариуса ", отговори Стоянов на обвиняванията на Бойко Рашков, че е имало теч от ГДБОП

" Автомобилите, които са били наоколо до заведението и са засичани неведнъж, не са на Министерство на вътрешните работи ", увери той.

Миналата седмица Стоянов се срещнал с вицепремиера Мария Габриел, с цел да ѝ опише какво е приключил през деветте си месеца на поста. Все още не е получил предложение да остане и след ротацията, само че съобщи, че е подготвен да остане да работи.

" Аз не съм политическо предопределение, нямам пристрастия, аз съм назначен в качеството си на специалист. Не знам дали партия стои зад мен, само че би следвало тези, които поддържат държавното управление, да поддържат и мен ", уточни той.

БТР-ите за Украйна към момента не са напуснали София и се намират на територията на жандармерията.

Отчита се спад с към 70% на опитите за незаконно прекосяване на границата.

Категорично сме подготвени за Шенген на всички равнища, увери министърът. До средата на март се чака България да е подготвена механически за присъединението ни от 31 март.

" Убийството на Алексей Петров е тежко поръчково ликвидиране ", сподели министърът и изясни, че заради това следствието лишава време, би трябвало да се разпитат голям брой очевидци. Министърът не даде повече детайлности нито за убийството на Петров, нито за претърсените офиси на предприемача Васил Божков.

Като приоритет на Министерство на вътрешните работи министърът уточни борбата с пияните и дрогираните водачи. В момента, в който е била въведена мярката за лишаване на коли им, от Министерство на вътрешните работи отчели забележителен спад на случаите. Освен това се регистрира покачване на събираемостта на санкциите. Скоро и жандармерията ще връчва санкции на пътя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР